Basket-Sverige – lesson #1

Aiaiai. Sammenligning med Sverige allerede? Kanskje det ikke er så dumt hvis en tenker over det. Hvis en skal lære av noen så må det jo være noen som ligner litt mer på en selv? At basketball skal bli like stort i Norge som det er i USA er ikke mulig. At basket-Norge har noe å lære av Basket-Sverige er en ganske logisk tanke.

Her om dagen fant jeg en svensk basketblogg: http://basketbt.wordpress.com/

Det siste innlegget på bloggen har innebygd YouTube-videoer fra spesielle NBA-øyeblikk i slow-motion, med «episk» slow-motion-musikk til. Du vet. Radioactive av Imagine Dragons.

Det eksisterer alt for få slow-motion-videoer med «epic» slow-mo-musikk til i norsk basketball. Få inn noen kameraer og noen dyktige klippere. Folk vil ha slow-motion – gi folk det de vil ha!

Og selv om dette faktisk er en typisk amerikansk video, en video fra NBA, så er det allikevel svenskene som sier det best:

Gåshud ljuger aldrig

P.S. Morsom fun fact: basketball.no guider deg videre til Oslo Sportslager sin nettside. Oslo Sportslager selger ingen basketballprodukter. Gå til basket.no om du vil lese om norsk basketball.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s