Årets julebrev

Ja, da er tiden her. Nå er det jammen jul. Tradisjonen tro har julen kommet enda tidligere dette året, enn året før. Også i år ble du overrasket over at juleskummet var i butikken i månedsskiftet august/september. Du ble sannsynligvis kjempeirritert over at julebrussesongen kom alt for tidlig og minte deg på at det blir jul i år også. Du kjøpte deg så klart et par seksere med favorittjulebrusen din så fort som mulig, men det betyr ikke at du anerkjenner bryggerienes onde markedsplan.

Julefilmene hadde première allerede før november rakk å begynne, og du var lei TV-reklamene til årets juleplater allerede i midten av oktober. Du var så klart på opptil flere av de premièrene, og man må jo nesten kjøpe årets juleplater. Hvis man ikke går tidlig i sesongen for å se filmene så får man aldri gode plasser i kinosalen. Hvis man ikke kjøper platene tidlig virker det som om man til slutt ga opp for presset, og kjøpte platene. Det vil man heller ikke, man vil vise at man kjøpte de jævla juleplatene på eget initiativ – for julestemningens skyld. Og har man kjøpt ny musikk, så kan man likesågodt høre på den. Er ikke vits i å la CD’en ligge der og friste på den måten. Man skal ikke nekte seg fristelser, som det sto i en eller annen julespesial av et magasin du leste.

Julegavene er kjøpt, pakket og sendt til mottagerne for måneder siden. Man kan ikke risikere at gavene ikke kommer fram før jul, det ville vært katastrofe! Du har også kjøpt så mye ny julepynt, at du henger den opp allerede i månedskiftet oktober/november – all pynten kostet jo penger, det er klart den skal brukes for det den er verdt!

Nei, julestemninga skal ikke komme tidligere enn lille julaften, det skal du sørge for, og ikke skal den vare lengre enn til og med 2. juledag heller.*

Mamma-Satan

Årets julebilde er av min kjære mor. Det er tatt og sendt via Snapchat av min bror. Han har også tatt seg bryet med å tegne på horn og gitt min mor en høygaffel som rekvisitt. Hun var tross alt en djevel med høygaffelen i siloen – back in the slåtte-days.

GOD JUL!

————————————————————————————————————–

*Kødda! Jula varer helt til påske.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s